SocialPilot, je online werknemer voor social media

Even een foto posten met je collega’s, nieuwe producten aanbieden, of een kijkje achter de schermen geven van je bedrijf. Sociale media spelen niet meer alleen een rol in het privéleven, ook voor bedrijven zijn de sociale platformen van groot belang. Het is een vorm van marketing die niet kan ontbreken bij het bekender maken van je bedrijf. Het nadeel hiervan is dat er veel tijd in zit om al die kanalen bij te houden. Gelukkig bestaat er een oplossing. De website die je waarschijnlijk veel tijd gaat besparen heet ‘Socialpilot.co’ en vandaag introduceren we hem aan jou!

Luuk zij lachend huiskamer
Geschreven door
Luuk Harleman

Wat is SocialPilot?

SocialPilot is een marketingtool die het gebruik van sociale platformen veel makkelijker maakt. Door gebruik te maken van Social Pilot, beheren bedrijven hun social mediakanalen op zo’n manier dat het actueel houden van deze automatisch gaat en vergemakkelijkt wordt. Maak je geen zorgen meer over de tijd die je normaal besteed aan het posten van een bericht, want met Social Pilot kun je deze van tevoren inplannen.

Welke sociale media kanalen werken met SocialPilot?

Sociale media zoals Facebook, Linkedin, Twitter, InstagramGoogle my Business, Pinterest en Tik Tok, worden allemaal ondersteund door SocialPilot. De focus ligt bij deze online werknemer vooral op Facebook, LinkedIn en Twitter, aangezien deze platformen de belangrijkste netwerken voor bedrijven en ondernemers zijn.

“SocialPilot is an excellent social media management tool for teams and agencies. It’s easy to set up, quick to schedule content, and has multiple options for keeping your social media streams populated”

 

-Sharon Hurley Hall, Sociale media Expert

5 sterren review Social Pilot

Je kunt Social Pilot gratis 14 dagen lang geheel vrijblijvend uitproberen met alle functionaliteiten zonder dat je betaalgegevens hoeft op te geven. 

Start GRATIS trial

Hoe werkt SocialPilot?

SocialPilot is simpel en makkelijk in gebruik. De tool gebruik je als een planner voor je sociale media, zodat berichten automatisch online komen, wat jou uiteindelijk veel tijd scheelt. Het werkt als volgt:

Wanneer je je aanmeldt bij SocialPilot, kom je uit bij het dashboard. Hier kun je je sociale media accounts koppelen aan de hand van deze handige planner. Deze kun je vinden in het venster aan de linkerkant, onder sociale accounts. Laten we als voorbeeld Facebook nemen. Wanneer je Facebook koppelt aan SocialPilot, kun je een planning maken voor alle berichten en deze kun je daarna toevoegen aan Facebook. Vervolgens kun je een tijd toevoegen aan het schema en geef je aan op welke dag het bericht geplaatst moet worden.

Planning SocialPilot

Hierboven zie je het planbord voor je posts. Om berichten aan het schema toe te voegen, ga je naar “Bericht maken” in het linkervenster. Het is belangrijk om bij het plaatsen van het bericht het juiste socialmediakanaal aan de rechterkant aan te klikken, zodat niet een Facebook-post op je LinkedIn account terechtkomt.

Berichten SocialPilot

Zodra je dit gedaan hebt, kun je hem toevoegen aan de wachtrij of direct delen. De tool is superhandig te gebruiken!

Abonnementsopties

Bij SocialPilot kun je kiezen uit vijf type abonnementen waaronder:

  • Individual: je kunt er vijf accounts mee beheren en je hebt een maximum van 50 ingeplande berichten.
  • Agency: met Agency kunnen tien teamleden 100 profielen beheren.
  • Small Team: wanneer je voor “Small Team” kiest, kunnen vijf teamleden maximaal vijftig socialmedia-accounts beheren.
  • Professional: met het Professional abonnement kunnen drie teamleden 25 verschillende accounts beheren.
  • Enterprise: enterprise gaat in overleg met SocialPilot. Wanneer je voor deze optie kiest, kun je een abonnement samenstellen naar jouw eigen wensen.

Waarom Social Pilot?

In de volgende zin leg ik je uit waarom SocialPilot een musthave is voor je bedrijf!

SocialPilot is handig en vooral eenvoudig in gebruik, plannen kost bijna geen tijd en bovendien; SocialPilot hanteert lage maandelijkse kosten ten opzichte van zijn concurrenten!

Dus, waarom wachten?

Schaf SocialPilot vandaag aan en sociale media zal nooit meer belangrijke tijd van je in beslag nemen!

Ga naar Social Pilot

Wat is jouw uitdaging?

Laat het ons weten