LinkedIn beheerders toevoegen

Als je wilt dat Vsee Search Marketing jouw LinkedIn pagina kan beheren, moeten wij beheerder zijn van jouw LinkedIn pagina. Deze beheerdersrechten op LinkedIn kunnen op elk moment weer ingetrokken worden. Log in op LinkedIn en volg de stappen in deze How To om ons als beheerder toe te voegen.

Charley Vermij
Geschreven door
Charley Vermij

Stap 1: Navigeer naar het menu Paginabeheerders

Als eerste meld je je aan bij het beheerderscentrum van de pagina waar wij op gaan posten. Dit doe je door bovenaan uw LinkedIn-pagina op het “Ik” pictogram te klikken. Onder het menu Beheren klik je op het juiste bedrijf.

Stap 1, ga naar paginabeheerders

Op de nieuwe pagina, klik bovenaan de pagina op Tools voor beheerders en klik tot slot op Paginabeheerders.

Stap 2, onder beheren naar paginabeheerders

Stap 2: Voeg een beheerder toe

Als Vsee al een verzoek heeft verstuurd om beheerder te worden, dan kan je die accepteren bij “Beheerders aanvragen in behandeling” aan de linkerkant (deze is niet te zien als je geen aanvragen hebt). Als laatste, klik op Toegang verlenen en Wijzigingen opslaan.

Als wij geen verzoek hebben verstuurd, kan je zelf een lid toevoegen. Let op: dit kan alleen als je een directe connectie (eerstegraads) hebt met degene aan wie je toegang wilt verlenen. Begin met het kiezen wat voor soort beheerder je wilt toevoegen, links van “Beheerders beheren”. Selecteer hier Aangewezen beheerder. Vul de naam in van wie je de beheerdersrechten wilt toewijzen in het tekstveld Nieuwe beheerder toevoegen op naam.

Klik op “Wijzigingen opslaan” en je bent klaar!

stap 3, voeg beheerders toe

Wat is jouw uitdaging?

Laat het ons weten