Banner Tim Gerrits

Tim Gerrits

In mei begon mijn zoektocht naar een stageplek. Ik heb lang gezocht naar een bedrijf dat mij aansprak en ook nog in de buurt zat. Nadat ik contact opgenomen had met VSEE, kreeg ik snel antwoord en hebben we een afspraak gemaakt voor een gesprek. Na een paar dagen kreeg ik te horen dat ik mijn stage bij Vsee kon gaan lopen, zoektocht voltooid!

Wie ben ik?

Mijn naam is Tim Gerrits en ik volg de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar op het Aventus te Apeldoorn. In het eerste leerjaar van mijn opleiding zijn we vooral bezig geweest met programmeertalen zoals: PHP, JavaScript, HTML, Java en CSS. Verder heb ik ook gewerkt MySQL om databases te bouwen. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool, waar ik vooral krachttraining doe. Ook ben ik regelmatig te vinden bij auto evenementen waar ik de meest unieke auto’s tegen kom.

Wat doe ik tijdens mijn stage?

Op school heb ik tot nu toe veel geleerd over het bouwen van website’s via verschillende programmeertalen. Wat ik niet op school leer, is wat er moet gebeuren ná het bouwen van een website. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een Search Marketing agency. Nu ik inmiddels in mijn zestiende week zit van de stage, kan ik zeggen dat ik veel heb geleerd. Tijdens mijn stage ben ik bezig met het bouwen van een website waarin ik stap voor stap kennis maak met veel verschillende onderdelen van de online marketing.

Toekomstplannen

Voor mijn diploma Applicatie- en Mediaontwikkelaar moet ik nog anderhalf jaar naar school, waarvan nog een half jaar stage. Wanneer ik mijn mbo succesvol heb afgerond, ga ik verder op het hbo. Ik ben van plan de opleiding Communication & Multimedia Design of E-commerce te gaan volgen. Na het behalen van mijn hbo diploma, solliciteer ik misschien wel weer bij Vsee😏.