Banner Tim Gerrits

Tim Gerrits

Leuk om te zien dat je op mijn pagina hebt geklikt en dat je waarschijnlijk meer over mij wilt komen te weten. Dit is geen enkel probleem en laten we daarom ook maar direct beginnen met een voorstelronde zodat jij meer over mij komt te weten.

Wie ben ik?

Mijn naam is Tim Gerrits, ik ben 20 jaar oud en kom uit Twello. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding applicatie- en mediaontwikkelaar op het Aventus te Apeldoorn. Om deze opleiding succesvol af te kunnen ronden moest ik nog opzoek naar een geschikte stageplek om ook dit onderdeel te voltooien.

Ruim één jaar geleden heb ik ook al stage gelopen en toevallig was dat ook bij Vsee. Tijdens deze stage heb ik erg veel geleerd, maar nog belangrijker een super leuke periode gehad. Toen ik hoorde dat ik ook weer een adres moest hebben voor mijn eindstage was de keuze snel gemaakt. Ik had namelijk al de garantie dat ik bij Vsee echt weer in een leuk team zou belanden. Daarbij wist ik inmiddels ook dat ik nog veel kon leren over specifieke onderdelen van online marketing.

Natuurlijk bestaat mijn leven niet alleen uit werken, maar heb ik ook nog een aantal hobby’s waar ik veel tijd in stop. Zo vind ik het erg leuk om mensen te helpen om zelf een website of webshop te bouwen. Verder ben ik ook regelmatig te vinden in de sportschool(voor corona) of op de mountainbike op verschillende trails.

Wat doe ik tijdens mijn stage?

Tijdens mijn vorige stage ben ik vooral de breedte in gegaan om een gevoel te krijgen wat online marketing inhoudt en op welke manieren je dit kunt toepassen. Nu ik inmiddels in mijn tweede stage zit heb ik al veel meer kennis en dat is zowel een voordeel voor mij als voor Vsee. Ik kan nu namelijk echt een bijdrage leveren aan het team.

Zo zal ik mezelf de komende 20 weken vooral bezig houden met Google Ads, het optimaliseren van websites, Google Analytics, linkbuilding en social media. Inmiddels zijn er al verschillende projecten binnen Vsee op mijn pad gekomen waarbij ik een leuke bijdrage kan leveren en daar heb ik erg veel zin in!

Toekomstplannen

Nu ik inmiddels aan het einde van mijn studie zit is het ook tijd om verder te gaan kijken, want wat zijn eigenlijk mijn toekomstplannen? Ik heb altijd gezegd dat ik hierna nog door wilde gaan op het HBO en dan de opleiding e-commerce of digitale marketing.

Deze plannen zijn de laatste tijd alleen wel een beetje gewijzigd. Na mijn eerste stage ben ik namelijk ook mijn eigen projecten gestart die inmiddels erg lekker lopen. Voor nu sta ik daarom voor een lastige keuze waar ik mijzelf de komende maanden even goed in moet gaan verdiepen.