Wordpress specialist

Vsee heeft jarenlange ervaring als WordPress-specialist in combinatie met zoekvriendelijke websites. WordPress is een opensource CMS (Content Management System) met een actieve community van miljoenen gebruikers.

WordPress is geschikt voor het beheren en onderhouden van een website, mede dankzij het gebruiksvriendelijke back-end systeem. WordPress blijft in ontwikkeling en wordt steeds verder uitgebreid. Tevens is de kracht van WordPress dat er diversiteit aan plugins zijn om uw website optimaal te laten presteren. Dit maakt WordPress een van de meest flexibele (zo niet dé meest flexibele) CMS oplossingen voor websites, online magazines, campagnesites, vergelijkingssites, blogs (uiteraard) en zelfs webshops.

WordPress een SEO-vriendelijk content management-systeem

Door de enorme actieve WordPress community is WordPress ontzettend flexibel op het gebied van SEO, o.a. door de diverse plugins en mogelijkheden van het CMS. WordPress kan naar wens ingericht worden op SEO-gebied, u moet denken aan de url-structuur, meta-titles/description, interne links en nog een tal van andere zaken. Hiervoor is geen programmeerkennis nodig en deze zaken kunnen vanuit het CMS beheert worden.Daardoor kan er snel ingespeeld worden op algoritmische aanpassingen van Google of ontwikkelingen in de markt. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat WordPress een ideaal systeem is om SEO goed te kunnen uitvoeren.

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk CMS? Kies voor WordPress!

WordPress is een zeer gebruikersvriendelijk content management systeem die iedereen in staat stelt om op een snelle en eenvoudige wijze een website te beheren, waarbij verschillende personen binnen een organisatie verschillende rollen/rechten toebedeeld kunnen krijgen. Van totale digibeet tot volleerde IT’er, iedereen kan met WordPress werken!

Uniek design op maat voor de juiste uitstraling

Als er een keuze is gemaakt voor een CMS, dan komt het design aanbod. Maar wat ga je doen een template op maat of een betaalde of gratis variant. Als u opzoek bent naar een uniek design dat past bij uw huisstijl, dan is een maatwerk design een goede keuze. Gratis templates en betaalde design worden door veel andere partijen gebruikt, dit is bij maatwerk website niet van toepassing. Maatwerk design in combinatie met responsive design maakt uw website helemaal compleet. U kunt uw wensen voor het design bij Vsee uithanden geven! Wij zorgen voor een passend design wat past bij uw huisstijl en tevens zorgen wij voor een goede implementaties voor de zoekmachine vriendelijkheid.

Plugins en andere koppelingen voor WordPress

WordPress als open source CMS (Content Management System) met een actieve community biedt veel mogelijkheden. Zo kan het CMS uitgebreid worden met diversiteit aan plugins of koppelingen met andere systemen. Mochten er specifieke functionaliteiten niet aanwezig zijn dan, kunnen er eigen plugins ontwikkeld worden om het CMS optimaal te benutten. Tevens kunnen er vanuit WordPress koppelingen gemaakt worden met andere systemen zoals CRM systemen en kassasystemen.

Onderhoud van uw WordPress CMS

Door het succes van WordPress is het platform interessant geworden voor hackers. De hackers maken gebruik van slecht werkende plugins of updates die niet gedaan worden. Het is daarom ook zaak om uw WordPress website up-to-date te houden en regelmatig bij te werken. Het beste is om hier een service contract voor af te sluiten zodat uw website tevens ook geback-upt wordt.

WordPress-specialist van Vsee

Onze webdeveloper(s) hebben zich gespecialiseerd als WordPress-specialist en zijn zeer onderlegd in de technische aspecten van SEO (Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine optimalisatie), hierdoor weet u dat u de perfecte basis hebt voor een succesvolle online vindbaarheid.

Wilt u weten wat onze WordPress specialisten voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op telefoon 085 – 002 1 777 of mail ons naar info@vsee.nl.

Kunnen wij je helpen met Wordpress?

Heb je vragen over deze of een andere dienst en wil je vrijblijvend contact met ons opnemen? Laat dan hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact Specialist

Technical SEO’er
Dennie

Dennie Pasman is een van de WordPress specialisten binnen Vsee die u graag verder helpen om uw WordPress naar een hoger plan te tillen.