Zelf doen of uitbesteden?

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je, zeer waarschijnlijk, aan het overwegen bent om je online marketing activiteiten uit te besteden aan een online marketing bureau. Het kan ook zijn dat je nog twijfelt of je het überhaupt moet uitbesteden of dat je zelf aan de slag moet gaan met je SEOGoogle Ads of Facebook Marketing. Misschien heb je juist nu alles aan een bureau uitbesteed en ben je niet tevreden over de resultaten tot nog toe. Hoe dan ook: online marketing staat binnen jouw bedrijf op dit moment hoog op de agenda.

Betekenisvolle groei realiseren

Voor veel bedrijven is online marketing nog steeds een blackbox. SEO, visibility index, SERP’s, SEA, PPC, Analytics, marketing automation, bounce rate, time on site, Panda, Pinguin, CPC, CPA, CTR en ga zo door. Allemaal termen en kanalen die de gemiddelde ondernemer tijdens een rapportage om de oren geslingerd krijgt. Wij begrijpen dat hoge posities op Google, of ze nu betaald of niet onbetaald zijn niet het doel zijn van een bedrijf. Meer bekendheid, meer relevant verkeer, meer relevante aanvragen en uiteindelijk meer omzet is waar het allemaal om te doen is.

Dit betekend niet dat metrics als visibility index en time on site bijvoorbeeld onbelangrijk zijn. Voor ons als online marketeers zijn de verschillende kanalen en metrics wel degelijk belangrijk, echter als middelen om te werken aan de gestelde doelen.

Bij Vsee Search Marketing investeren wij daarom veel tijd aan het begrijpelijk maken alle middelen en metrics met als doel gezamenlijk te kijken naar de beste manieren om uw bedrijf, merk of product aan de man te brengen via meest relevante online kanalen.

Charley van zij

Wij gaan voor betekenisvolle groei door het toepassen en delen van up-to-date kennis op het gebied van online marketing. Hierbij hebben wij ons specifiek gespecialiseerd in het vergroten van de online vindbaarheid van websites op Google, Facebook en LinkedIn. Dit doen wij door het creatief inzetten en gebruiken van SEO, PPC en Analytics (conversie optimalisatie).

Dennie serieus achter computer

Online marketing is niet eenvoudig

Ruim 10 jaar helpt Vsee Search Marketing bedrijven (groot en klein) met het behalen van betekenisvolle groei, zowel in kennis als in omzet. Een van de belangrijkste lessen die wij in die 10 jaar is dat het uitbesteden van online marketing niet voor ieder bedrijf weggelegd is. Wij zijn streng in de selectie van klanten, dt doen wij omdat wij graag echt betekenis vol willen zijn. Om dat te kunnen bereiken is commitment en een wil om te leren en veranderen noodzakelijk. Online marketing is niet eenvoudig en kun je niet voor 100% uitbesteden aan een bureau of specialist. Hieronder een aantal voorwaarden die belangrijk zijn voor een succesvolle samenwerking:

Charley en cynthia voor vsee muur

Je kent je klanten door en door

Je kent je eigen positie in de markt

Je hebt een kar-trekker in de organisatie

Je bent bereid om tijd te investeren

Je bent bereid om te leren

Je bent bereid om informatie te delen

Je bent niet op zoek naar een snelle, goedkope oplossing(!)

Bewezen online marketing resultaten

Naast het feit dat je zelf op onze pagina terecht bent gekomen, terwijl wij zelf vanuit Deventer werken. Zie je hieronder een aantal printscreens van recentelijk behaalde resultaten.

Uiteraard snappen wij dat je de context (lees resultaten) wilt weten in verhouding tot de stijging in vindbaarheid van bovenstaande voorbeelden. Neem contact met ons op, maar een afspraak. Tijdens deze afspraak geeft onze SEO-specialist Martin Neuteboom je graag alle benodigde context.

Martin voor groene achtergrond

Werken aan je lokale vindbaarheid in en rondom Enschede?

Ben je met je bedrijf ook gevestigd in of rondom Enschede en voel je er wel wat voor om eindelijk eens écht resultaat uit je website te halen? Neem gerust vrijblijvend contact op met de zoekmachine marketing consultants van Vsee! Wij maken graag kennis met jou!

Bekijk onze diensten

Kom in contact met Martín