het Vsee Search Marketing team

Met online marketing meer klanten uit Hengelo

Op zoek naar een online marketing specialist in Hengelo?

Het hebben van een website zorgt niet automatisch voor meer klanten. Dat doet online marketing wel voor je. Is jouw bedrijf gevestigd in Hengelo en ben je op zoek naar een online marketing bureau dan helpen onze specialisten je graag verder. 

Meer nieuwe klanten of meer bekendheid?

Of je je nou richt op de voetbalvader bij HVV Tubantia, de directrice bij het ROC van Twente of de jongeren die in de pauze van de Grundel naar het centrum lopen, wij weten ze voor je te bereiken.

Meer bekendheid

Zijn er nog te weinig mensen die jouw bedrijf of merk kennen? Dan ben je op zoek naar een campagne voor meer bekendheid (ook wel branding genoemd). Door gericht te kijken naar jouw doelgroep(en) gaan we achterhalen welke online kanalen we het beste in kunnen zetten om jouw boodschap over te brengen.

Meer bezoekers

Kijk je wel eens in analytics en valt het aantal bezoekers je dan tegen? Dan helpen wij je om meer bezoekers op je website te krijgen. Dit doen we onder andere door het inzetten van zoekmachine optimalisatie (SEO), het adverteren in zoekmachines (Google Ads) en het inzetten van Social Media (betaald).

Meer aanvragen

Heb je een mooie en goed functionerende website maar valt het aantal aanvragen je nog tegen? Dan krijg je misschien niet de juiste doelgroep naar je website of doet deze doelgroep nog niet wat jij wilt op jouw website. Door innovatieve online marketing campagnes of het inzetten van marketing automation zorgen wij ervoor dat het aantal aanvragen/leads op gaat lopen en jij meer business uit je website kan halen.

Meer verkopen

Verkoop je producten online maar laat de omzet nog te wensen over? Of houd je bijna geen marge over door de manier waarop je nu je online marketing kanalen inzet? Dan houden wij deze graag eens tegen het licht. Door het slim en efficiënt inzetten van onder andere Google Shopping en Facebook werken wij aan meer sales met een hogere marge waardoor jij aan het eind meer over houdt.

SEO- en Google Ads specialisten met passie voor het vak

Als online marketing bureau is Vsee van oudsher gespecialiseerd in SEO en Google Ads. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom bezoeken wij veel conferenties, lezen wij het laatste nieuws en mengen wij ons actief op internationaal gebied in discussies over ons vakgebied.

Wij zijn gevestigd in Deventer maar onze specialisten komen uit verschillende regio’s.Stéphanie Erné uit Hengelo Onze specialist uit Hengelo is Stéphanie Erné. Deze geboren en getogen Hengelose werkt al bijna 7 jaar in de online marketingwereld en focust zich met name op Google Ads en Google analytics. In het verleden heeft ze haar kennis in Hengelo onder andere ingezet voor Hengelo Promotie. Onze klanten uit Twente voelen zich dan ook thuis wanneer zij het projectmanagement op zich neemt. Misschien ben je haar al wel eens tegengekomen bij de wedstrijden van FC Twente, de Military in Boekelo of op het terras bij Stravinski of de Twee Wezen. En anders kun je gerust eens contact met haar opnemen. Uiteraard is het geen probleem en komen we graag bij jou langs, het is tenslotte om de hoek.

Werkzaamheden die wij in Hengelo inzetten

Voor onze klanten zetten wij onder andere onderstaande werkzaamheden in:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Local SEO in Hengelo
  • Google Ads & Bing Ads
  • Social media marketing (adverteren op onder andere Facebook, LinkedIn en Xing)
  • Marketing Automation
  • Bouwen van websites

Ook werken aan je vindbaarheid in en rondom Hengelo?

Neem contact met ons op dan kunnen wij ontdekken wat voor een mooie zaak jij hebt en wie jouw klanten zijn. Dan kunnen we samen een traject neerzetten waar jij de vruchten van gaat plukken en wij straks het succesverhaal van kunnen vertellen!

Ons postadres in Hengelo:
Oude Postweg 76
7557 DE, Hengelo
Nederland