Op zoek naar een online marketing specialist in Hengelo?

Het hebben van een website zorgt niet automatisch voor meer klanten. Dat doet online marketing wel voor je. Is jouw bedrijf gevestigd in Hengelo en ben je op zoek naar een online marketing bureau dan helpen onze specialisten je graag verder.

Meer nieuwe klanten of meer bekendheid?

Of je je nou richt op de voetbalvader bij HVV Tubantia, de directrice bij het ROC van Twente of de jongeren die in de pauze van de Grundel naar het centrum lopen, wij weten ze voor je te bereiken.

Meer bekendheid

Zijn er nog te weinig mensen die jouw bedrijf of merk kennen? Dan ben je op zoek naar een campagne voor meer bekendheid (ook wel branding genoemd). Door gericht te kijken naar jouw doelgroep(en) gaan we achterhalen welke online kanalen we het beste in kunnen zetten om jouw boodschap over te brengen.

Meer bezoekers

Kijk je wel eens in analytics en valt het aantal bezoekers je dan tegen? Dan helpen wij je om meer bezoekers op je website te krijgen. Dit doen we onder andere door het inzetten van zoekmachine optimalisatie (SEO), het adverteren in zoekmachines (Google Ads) en het inzetten van Social Media (betaald).

Meer aanvragen

Heb je een mooie en goed functionerende website maar valt het aantal aanvragen je nog tegen? Dan krijg je misschien niet de juiste doelgroep naar je website of doet deze doelgroep nog niet wat jij wilt op jouw website. Door innovatieve online marketing campagnes of het inzetten van marketing automation zorgen wij ervoor dat het aantal aanvragen/leads op gaat lopen en jij meer business uit je website kan halen.

Meer verkopen

Verkoop je producten online maar laat de omzet nog te wensen over? Of houd je bijna geen marge over door de manier waarop je nu je online marketing kanalen inzet? Dan houden wij deze graag eens tegen het licht. Door het slim en efficiënt inzetten van onder andere Google Shopping en Facebook werken wij aan meer sales met een hogere marge waardoor jij aan het eind meer over houdt.

Charley van zij

SEO- en SEA-specialisten met passie voor het vak

Vsee Search Marketing is van oudsher een SEO bureau met SEO- en Google Ads specialisten. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Daarom bezoeken wij veel conferenties, lezen wij het laatste nieuws en mengen wij ons actief op internationaal gebied in discussies over ons vakgebied.

Wij zijn gevestigd in Deventer maar onze specialisten komen uit verschillende regio’s. Onze specialist uit Hengelo is Stéphanie Erné. Deze geboren en getogen Hengelose werkt al bijna 7 jaar in de online marketingwereld en focust zich met name op Google Ads en Google analytics. In het verleden heeft ze haar kennis in Hengelo onder andere ingezet voor Hengelo Promotie. Onze klanten uit Twente voelen zich dan ook thuis wanneer zij het projectmanagement op zich neemt. Misschien ben je haar al wel eens tegengekomen bij de wedstrijden van FC Twente, de Military in Boekelo of op het terras bij Stravinski of de Twee Wezen. En anders kun je gerust eens contact met haar opnemen. Uiteraard is het geen probleem en komen we graag bij jou langs, het is tenslotte om de hoek.

Stephanie lachend aan tafel buiten

Onderdelen van zoekmachine adverteren (SEA)

Gericht adverteren in zoekmachines kan op allerlei manieren. Bij Vsee kunnen we uw bedrijf in Amsterdam onder meer van dienst zijn met de volgende SEA-mogelijkheden:

  • Google Ads
  • Google Search
  • Google Display
  • Call-only-campagnes
  • … en nog veel meer

Lees meer over zoekmachine adverteren.

Charley en cynthia voor vsee muur

Onderdelen van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Naast zoekmachine adverteren kunnen we er ook voor zorgen dat de organische vindbaarheid van uw website verbeterd. Daar hebben we onder meer de volgende SEO-diensten voor:

  • Contentcreatie
  • Lokale vindbaarheid
  • Linkbuilding
  • Versterken van websitekracht

Lees meer over zoekmachine optimalisate (SEO).

Martin voor groene achtergrond

Inzet van social media (Facebook Ads, LinkedIn Ads)

Naast zoekmachine adverteren en optimaliseren weten we bij Vsee ook hoe we de vele mogelijkheden van social media (Facebook Ads en LinkedIn Ads) maximaal kunnen benutten. Zo promoten we voor onze klanten bijvoorbeeld regelmatig blogartikelen, waarmee onze klanten laten zien wat ze voor hun doelgroep in en buiten Nederland kunnen betekenen.

Lees meer over social media adverteren.

groep werknemers picknicktafel sharon

Ook werken aan lokale SEO in en rondom Hengelo?

Bent u met uw bedrijf ook gevestigd in of rondom Hengelo en voelt u er wel wat voor om eindelijk eens écht resultaat uit uw website te halen? Neem gerust vrijblijvend contact op met de zoekmachine marketing consultants van online marketing bureau Vsee! Wij maken graag kennis met u!

Bekijk onze diensten

Kom in contact met Martin