het Vsee Search Marketing team

SEO, SEA en social media marketing in Hasselt

Wie helpen wij met online marketing in Hasselt?

Bij Vsee helpen we vele klanten om hun website beter vindbaar te maken. Eén van die klanten is een verpakkingsbedrijf in Hasselt. Dankzij online marketing van Vsee wordt de website van dit bedrijf uit Hasselt beter gevonden en kan dit bedrijf haar resultaten een zetje in de rug geven. Bent u met uw bedrijf ook gevestigd in Hasselt of wilt u uw doelgroep in Hasselt bereiken? Welkom bij Vsee, wij helpen u graag om beter vindbaar te worden en meer resultaat uit uw website te halen!

Wat is online marketing en waarom is het belangrijk voor onze klanten in Hasselt?

Steeds meer bedrijven hebben een eigen website. Een website leidt echter niet automatisch tot betere bedrijfsresultaten, zeker niet als de online concurrentie toeneemt. Met een goede vindbaarheid en een doortimmerde online-marketingstrategie maakt u pas écht het verschil! Bij Vsee weten we daar alles van en daarom helpen we u hier graag bij.

Met zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) zetten we bij Vsee onze klanten uit Hasselt op de kaart. Zo bereiken onze klanten niet alleen de inwoners van Hasselt, maar ook hun doelgroepen die kilometers ver buiten Hasselt en soms zelfs in het buitenland woon- of werkachtig zijn!

Welke resultaten behalen onze klanten in Hasselt met online marketing van Vsee?

De samenwerking met Vsee levert voor onze klanten in Hasselt diverse voordelen op. We zetten er graag een paar voor u op een rijtje:

 • Gerichter en efficiënter adverteren
 • Meer en betere leads
 • Meer offerte-aanvragen
 • Meer inzicht in de klant, zijn behoeften en gedrag
 • Beter inspelen op de informatiebehoefte van de klant
 • Beter bij de klant in beeld blijven d.m.v. blogs en remarketing

SEO- en SEA-specialisten met passie voor het vak

Bij Vsee zijn we continu bezig om onze kennis over online marketing steeds verder te verbeteren, zodat we voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Die kennis houden we het liefst niet voor onszelf: we passen deze graag toe om op die manier onze klanten uit Hasselt te helpen om hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Zowel op strategisch als op tactisch en operationeel niveau denken onze specialisten graag met u mee. Dankzij onze flexibiliteit kunnen we snel schakelen, waardoor u iedere dag maximaal resultaat haalt uit uw online-marketingactiviteiten.

Onderdelen van zoekmachine adverteren (SEA)

Gericht adverteren in zoekmachines kan op allerlei manieren. Bij Vsee kunnen we uw bedrijf in Hasselt onder meer van dienst zijn met de volgende SEA-mogelijkheden:

 • Google Ads
 • Google Search
 • Google Display
 • Call-only-campagnes
 • … en nog veel meer

Lees meer over zoekmachine adverteren.

Onderdelen van zoekmachine optimalisatie (SEO)

Naast zoekmachine adverteren kunnen we er ook voor zorgen dat de organische vindbaarheid van uw website verbeterd. Daar hebben we onder meer de volgende SEO-diensten voor:

 • Contentcreatie
 • Lokale vindbaarheid
 • Linkbuilding
 • Versterken van websitekracht

Lees meer over zoekmachine optimalisate (SEO).

Inzet van social media (Facebook Ads, LinkedIn Ads)

Naast zoekmachine adverteren en optimaliseren weten we bij Vsee ook hoe we de vele mogelijkheden van social media (Facebook Ads en LinkedIn Ads) maximaal kunnen benutten. Zo promoten we voor onze klanten uit Hasselt bijvoorbeeld regelmatig blogartikelen, waarmee onze klanten laten zien wat ze voor hun doelgroep in en buiten Hasselt kunnen betekenen.

Lees meer over social media…

Werkzaam in de wijde regio Hasselt

Vsee is met online marketing werkzaam in de wijde regio Hasselt. Ook in plaatsen rondom Hasselt als Beemte, Vaassen, Uddel, Kootwijk, Hoenderloo Ugchelen, Beekbergen, Lieren, Klarenbeek, Teuge, Twello en Wilp helpen wij uw bedrijf graag om online succesvol te zijn.

Ook werken aan lokale SEO in en rondom Hasselt?

Bent u met uw bedrijf ook gevestigd in of rondom Hasselt en voelt u er wel wat voor om eindelijk eens écht resultaat uit uw website te halen? Neem gerust vrijblijvend contact op met de zoekmachine marketing consultants van Vsee! Wij maken graag kennis met u!